maandins

Direktlänk till inlägg 24 december 2010

Me and my shoes.

Av maandi - 24 december 2010 22:23

Fått mina drömmisar.(=184cm) Fast lär ju inte använda dom ute nu

(pga att det är mycket snö och jag är bara inte sån)

men ändå! Massa bilder kommer imorgon, godjul, puss :*


 

 
ANNONS
 
cim

cim

27 december 2010 18:39

sv: jo förut hade jag jätte slitet hår, har slutat blekt mitt hår och färgade till min naturliga färg alltså mörkblond, gör ju så jag slipper färga håret gång på gång hela tiden eftersom jag inte får någon utväxt, jag toppar mig en gång på 2 veckor. avstår från plattång/locktång eftersom jag har naturligt rakt hår och det slits ju bara enormt mycket av det. gör väl inget speciellt med det igentligen, använder faktiskt ett helt okej bra schampoo som är anpassad till mit hår men ingen balsam eftersom jag inte kan ha det till mitt hår, få utslag i hårbotten och brukar inte tänka att jag bara kan ha det i topparna. nu växer det väldigt snabbt och bra, och är inge slitet alls. inte mycket iallafall! :)

http://cimsjooberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av maandi - 4 januari 2011 13:07


Nä nu satan. Hejdå bloggplatsen. Hejsan blogg.se Snälla,snälla,snälla,snälla fortsätt läs på den här.     Fick utav casssandraaaaaaaa, var massamassa smycken i paketen! ...

Av maandi - 3 januari 2011 12:26


Hej. Pappa kom nyss in med ett paket från Cassandra. Hahaha, ''first class mail''. HIHI. Ska öppna det, sen går jag och simmar. Sen ska jag byta blogg, sen byter jag den. Hejdå.   @weheartit ...

Av maandi - 31 december 2010 03:48

         (har klackisar på mä, bredvid stora systern vetdu)     (ronja fick smink. hon la läppstift på ögonen, mycket också. fint liksom)             (plus nattkläder. extra batteri,självutlösare,diffuser to ma camera.)   (rensade ru...

Av maandi - 30 december 2010 01:31

Sitter och kollar igenom min spellista. Har jättekul. Har gjort en fin liten text.   You make me hate sex, And you're a psycho killerAnd i'm fifteen, and you belong with me, and, and, wait for it, WHIIIITE HOOOOOORSEEEE.*and then you were a lovef...

Av maandi - 30 december 2010 00:04


Oj vad jag lovar saker. Jag har faktiskt knäppt bilder idag. Och imorgon ska jag berätta sånt där ''ointressant fjortisbloggar''saker. Och efter nyår byter jag antagligen blogg, om jag hinner fixa designen ;> Och ni bryr er. Puss! Och Oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se